Postabontás

2023.11.06. 07:40

Kinek kell a penészes mandarin?! – teszi fel a kérdést olvasónk

Többször olvastam már a Postabontásban, hogy a hipermarketekben kapható zöldségek és gyümölcsök minőségére panaszkodnak a vásárlók.

Wald Kata

Fotó: Denis_Zai

Sajnos a minap nekem is egy eddig soha nem tapasztalt negatív élményben volt részem. A gyümölcsös pultban mandarint szerettem volna vásárolni. Nem volt már nagy a kínálat, de azért lehetett kapni. Elkezdtem válogatni - csak penészes és rothadt gyümölcsök akadtak a kezem ügyébe. 

Felháborodva fordultam sarkon, elment a kedvem a további vásárlástól. Én egy régimódi ember vagyok - amikor még rendes kereskedők dolgoztak az üzletekben, nem pedig árufeltöltők, addig ilyen elképzelhetetlen volt. Ügyeltek a kifogástalan minőségre, romlott áru nem kerülhetett az eladótérbe. Sajnos manapság ezek szerint ez már igazi ritkaságnak számít. Az árát persze borsosan elkérik mindennek, a minőségre viszont senki nem figyel.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában