Postabontás

2023.11.25. 07:40

Olvasói levél: egyáltalán nyerhetünk szerencsejátékon?

Wald Kata

Illusztráció

Fotó: Isopix/ Northfoto

Előrebocsátom: nem vagyok szerencsejáték-függő. Ugyanakkor rettentően utálom, amikor átlátható módon gondoskodnak arról, hogy a vevő-fogadó ne is tudjon nyerni bizonyos területen. Szerintem amúgy minden területen – de ez csak az én véleményem. 

Nejemnek vettem a minap egy 500 forintos kaparós sorsjegyet. Ő lekaparta az első játékot fedő fóliát és megállapította, hogy a 6 sorban mindenütt, a stoptábla megállította a játékon a nyerést. 

Ezt követte a második játék, ahol akár 25 millió forintot is nyerhetett volna, ha az egy 25 milliós mellett még 2 ugyanilyen nyereményt takart volna a kaparófelület. 

 

Eddig minden rendben lett volna, ha a sorsjegyen nem lenne kiemelve, hogy a főnyeremény 25 millió forint. A szerencsesorjegy hátoldalán olvashatóan mindössze egy, azaz egyetlen egy (!) darab van (azaz esetleg volt?) forgalomban. 

Itt jön a fő problémám: a harmadik, azaz a Bónuszjáték szerint: „Ha a kaparófelület alatt »2X« szimbólumot talál, a sorsjegyen szereplő összes nyereményét megduplázza!” 

Felteszem a kérdést: ki, és milyen úton-módon veheti majd fel az 50 millió forintot, hacsak már fel nem vette, illetőleg esetleg ilyen szelvény egyáltalán létezett-e a tervezés során, hiszen a „főnyeremény” 25 millió forint. 

Örülnék, ha az illetékesek választ adnának arra, hogy jól gondolom-e: a főnyeremény elnyerése lehetetlen! 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

 Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában