Olvasóink kifogásolják

2023.11.02. 12:30

Szálljon föl az első ajtón, aki kitalálta!

Hiába a szabályozás, az első ajtón való felszállás a helyi járatokra sokszor lehetetlen - panaszolják olvasóink.

Wald Kata

- Aki kitalálta az autóbuszokra való elsőajtós felszállást, az biztos, hogy nem helyi járattal utazik. Képtelenség ezt az előírást betartani a zsúfolt járműveken, például  a szimpla 4-eseken, ahol sok esetben kerekekkel rendelkező bevásárlószatyrokkal, bőröndökkel, hátizsákokkal utaznak, középen pedig babakocsik sorakoznak, és esetleg van olyan is, aki járókerettel utazik - panaszolta olvasónk.

Más a következő észrevételt fogalmazta meg: - Ha nem maradnának ki rendszeresen a helyi járatok, akkor talán kevésbé lenne nehézkes az első ajtón való felszállás. Mert ha két busznyi tömeg utazik egy járaton, akkor jó, ha a sok ajtó közül valamelyiken fel tudnak valahogy préselődni az utasok. Nem beszélve arról, hogy sokszor a járat közepe üres, mert az ajtó közelében megállnak az emberek. Nem csoda, hogy aki teheti, inkább autóval közlekedik Pécsett - írta előfizetőnk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában