Postabontás

2023.12.17. 19:30

Szanaszét hevertek a rollerek a fűben - panaszolja olvasónk

Vasárnap délelőtt a belvárosban, a Klimó György utcában sétálgatva megakadt a szemem a járda menti zöldterületen, a fűben heverő négy darab zöld színű rolleren.

Wald Kata

Fotó: Bánkúti Sándor

Szombaton az éjszaka folyamán valakik biztos úgy gondolták, meggyorsítják a közlekedést ezzel a járművel, és vélhetően valahol a közelben lehetett a célállomás. Aztán a rollerek ott felejtődtek - legalábbis a vasárnapi helyzetkép ezt mutatta. Pedig a szabályzat szerint csak a kijelölt parkolóhelyeken szabad letenni az eszközöket, különben pótdíjat számol fel a szolgáltató. Javaslom, hogy ezt a „büntetést” jelentősebb összegben határozzák meg, mert ezek szerint a mostani nagyságrend nem éri el az „ingerküszöböt”. 

Szerencsére ez volt az első ilyen eset, hogy földön szanaszét heverő rollerekbe „botlottam”, de jó lenne elejét venni annak, hogy ez gyakorlattá váljon Pécs városában. Az is érdekelne, ha észlelik, hogy nem a megfelelő helyen tették le a járműveket, akkor mennyi időn belül érkezik ki a szolgáltató és gyűjti be, illetve viszi a depóba az eszközöket? Mert remélhetőleg nem napokról van szó...

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában