Postabontás

2023.11.28. 19:30

Akkor érkeztek Pécsre a rollerek, amikor máshol már betiltották – írja olvasónk

Többen is kritikával illették a közösségi közlekedésben megjelenő pécsi rollereket – Pécsre akkor érkeztek ezek az eszközök, amikor Párizsból éppen kitiltották, baleset-veszélyességük okán.

Wald Kata

Fotó: Fehér Gábor

A félelmem, hogy majd szanaszét fognak heverni ezek a járművek városszerte a járdákon, szerencsére nem igazolódott be. Eddig egyetlen hanyagul ott felejtett rollert se láttam. Viszont szabálytalanul közlekedőket igen. A minap is egy fiatal pár gurult az úttesten – a fiú hátul, a lány elöl. Nagy sebességgel haladtak, lefelé a lejtőn. Ha elesnek, annak következményei beláthatatlanok. Semmilyen védőfelszerelés nem volt a fiatalokon. A roller szerintem akkor is veszélyes, ha egyedül használja valaki. És tudtommal ketten nem közlekedhetnek vele. Jó lenne erről az ifjúságot is felvilágosítani!

 Név és cím a szerkesztőségben 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában