Postabontás

2024.01.30. 19:30

Az út új, mégis nagyon rázós - véli olvasónk

Múlt csütörtökön a családommal kiruccantunk Horvátországba – van, hogy a nagyobb bevásárlásainkat a szomszédos országban intézzük, ezúttal is ez történt.

Wald Kata

Képünk illusztráció

Fotó: MarcBruxelle

Több hónappal ezelőtt jártunk arrafelé korábban, és ahogy most is, úgy akkor is Szalántán keresztül vezetett az utunk. A település főutcáján több alkalommal is szembesültünk korábban azzal, hogy áll a forgalom – ennek oka a félpályás útlezárás volt, bosszankodtunk is miatta. Meg is jegyeztük akkoriban, hogy ezek szerint nem csak a pécsi kertvárosi gödörnél halad csigatempóban a munka, hanem Szalántán is. 

Most viszont örömmel tapasztaltuk, hogy az „útakadály” megszűnt, mindkét sávon zavartalanul halad a forgalom. Igen ám, de hogyan! Az, hogy az új út döcögős, enyhe kifejezés. Csigolyaproblémáim vannak – amióta azon az úton átmentünk, felerősödtek a fájdalmaim. És nem az autó kényelmével volt a probléma! Meg se tudtunk szólalni, annyira „rázott” az út, mintha csak valamilyen dűlőúton közlekednénk. A táblák, a munkagépek eltűntek, tehát arra következtetek ebből, hogy az út Szalántán elkészült. Ki az vajon, aki ezt így átvette? Tényleg ez a végleges állapot?! 

Név és cím a szerkesztőségben 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!