Postabontás

2024.01.08. 18:50

Már megint mi történhetett, hogy az illetékeseket meglepte a hó? - teszik fel a kérdést rengetegen

Wald Kata

A hóeltakarítás terén jócskán akadnak hiányosságok - osztották meg tapasztalataikat olvasóink. 

- Amikor vasárnap délután, amikor még meg se kezdődött az előre jelzett havazás, mégis a hókotrót láttam közlekedni a Magyarürögi úton, örültem, mert az volt az érzésem, hogy a síkosságmentesítésre kellőképpen és időben felkészülnek azok, akiknek ez a feladatuk. Aztán hétfőn reggel Pécs útjain is azt láttam, hogy nyoma sincs a hónak. Nem így azonban a város határában. Kozármisleny felé, Villányba menet jeges, csúszós utak fogadták az autósokat. Mintha nem lehetett volna előre látni, hogy havazni fog. És ahogy a nap folyamán ismerőseimtől hallottam, az autópályán se volt jobb a helyzet. Mi történt a hókotrókkal? 

- tette fel a kérdést olvasónk. 

Más a következőt írta: - Elakadt a helyközi autóbuszjárat Garénál hétfőn reggel, ami nem csoda, hiszen az út szinte járhatatlan volt a hó és a jegesedés miatt. Pedig nagy havazásról nem beszélhetünk - pár centi esett, és máris megállt a közlekedés. Ilyen esetben a busztársaságbak nem kötelessége helyettesítő járatot küldeni? Vagy tényleg az az egyetlen megoldás, hogy gyalog botorkálnak a busz utasai a hóban, az úttesten, hogy célba érjenek?!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában