Postabontás

2024.01.09. 07:40

Ököllel támadt a bringás az autóra - tudósított olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: ViDI Studio

Január 8-án, hétfőn reggel munkába menet egy megdöbbentő jelenetnek voltam szemtanúja Pécs belvárosában. Hogy pontosan mik voltak az előzmények, azt nem láttam, csak hallottam egy dudaszót, majd arra lettem figyelmes, hogy egy férfi lepattan a kerékpárjáról, odalép a mögötte álló furgon vezetőfülkéjéhez, majd ököllel rácsap annak ablakára. A támadó mimikájából arra lehetett következtetni, hogy valamit üvöltözött is közben, majd visszaült a biciklire, és a zöld jelzésnél haladt tovább. Ismétlem: nem tudom, hogy mi volt a jelenet kiváltó oka. 

Abban viszont biztos vagyok, hogy bármi is történt, annak nem ez az elintézési módja. Ha most nyár lenne, és a furgon ablaka le lett volna húzva, akkor az ökölcsapás a sofőr fejét éri. Vagy ha a jármű vezetője is hevesebb vérmérsékletű, és kiszáll, abból biztos, hogy verekedés lett volna. Megdöbbentő volt az agresszió!

Név és cím a szerkesztőségben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában