Postabontás

2024.01.01. 19:30

Olvasónk szerint a gyűjtősziget nem szeméttelep

A társasházunk garázsa felé kanyarodtam volna, de egy autó elállta az utat. A szemétgyűjtőnk mellett állva egy fiatalember építési törmelékkel teli zsákot emelt ki a csomagtartóból, és dobta a kukánkba - olvasható a levélben.

Wald Kata

Képünk illusztráció

Fotó: Huszár Márk

Láttam, hogy az autó tele volt még sittel, de gondolom, az arckifejezésemen látták a döbbenetet, ezért mire kiszálltam volna az autómból, ők már odébbálltak. Mindez szilveszter előtti napon történt, a kuka ürítésének másnapján, tehát amikor még volt helye bőven a szemétnek. Ami persze január 2-ára már nem lesz igaz, pláne így, hogy illetéktelenek tömik tele hulladékkal a gyűjtőt. Gondolom, hogy az autóban lévő többi szeméttől is hasonló módon szabadultak meg, csak egy másik társasháznál. 

A másik, ami szintén az illegális hulladéklerakás ékes példája, az Angster és a Bárány út kereszteződésénél található gyűjtősziget környezetének az állapota. Szilveszter napján lomtalanítás maradéka volt ott látható, még egy nagy méretű műanyag homokozó is oda volt támasztva a kukához. Mintha csak egy szeméttelep lenne. Hol az ellenőrzés?! Hol a büntetés?!

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!