Postabontás

2024.04.05. 08:20

Olvasói levél: se víz, se út, se közvilágítás – gazdátlan a város

Wald Kata

Fotó: Google maps (korábbi felvétel)

Gazdátlan a város, olvashattuk a minap a Postabontásban. Sajnos nekem is hasonlók a tapasztalataim. Szeretném felhívni a pécsi városvezetés figyelmét arra, hogy a muromi városrész is Pécshez tartozik! Persze, örülök annak, ha a városunkban felújításokra kerül sor, viszont a saját lakókörnyezetemben azt látom, hogy nálunk még egy rendes út sincs. Ráadásul talán ez a legkisebb probléma. Hiszen itt ivóvíz sincs, de még egy darab közkút se áll rendelkezésre. A közvilágításról meg talán ne is beszéljünk, hiszen az sincs errefelé. Nagyon sokan vagyunk, akik a városnak ebben a részében élünk. Panaszainkra általában az a válasz, hogy ha valamit szeretnénk, akkor terveztessük meg. Amit nem tartok jogosnak. Minek kell vajon történnie ahhoz, hogy Murom is figyelmet kapjon végre, és a legalapvetőbb közszolgáltatások itt is elérhetők legyenek?

Név és cím a  szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában