Aggódnak olvasóink

2024.05.26. 11:00

Bozótvágó, gázolás, nyilvános vizelés - ezek nem véletlenül zavarják az embereket

Wald Kata

Fotó: Bencsik Ádám

Nem tartom rossz ötletnek, hogy seriffek álljanak szolgálatba a város biztonsága és békéje érdekében. De az is már nagy eredmény lenne, ha a közterület-felügyelet létszámát növelnék, és gyakoribbak lennének a járőrözések. 

Mert ha ezáltal a kéregetők számának a csökkenését el lehetne érni például a belvárosban, az is sokat jelentene. És az egyenruhások jelenléte talán azt is eredményezné, hogy ne kelljen attól tartani, hogy megismétlődik a jelenet, amit a minap az Árkád közelében láthattunk. Fényes nappal bozótvágó, gázolás?! Elképesztő! - fogalmazta meg egy előfizetőnk.

Egy másik olvasónk ezt tette szóvá:

A közbiztonsághoz, a normalitáshoz tartozik az is, hogy az ember ne ütközzön nap mint nap olyan egyénekbe, akik nyilvános helyen, akár fényes nappal könnyítenek magukon. Hová tart ez a világ?

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!