szponzorált tartalom

2018.09.07. 10:29

Szeptember 6–23-ig ŰRKALAND az ÁRKÁDBAN!

Űrhajósok és bolygók.

bama.hu

A hónap szenzációja az Űrkaland című kiállítás lesz az ÁRKÁD Bevásárlóközpontban, ahol kicsik és nagyok egyaránt megismerkedhetnek az űrkutatás világával. Ezen az érdekes tematikájú családi rendezvényen az űrhajósok, a bolygók és az űrutazás világába nyerhetnek betekintést az érdeklődők.

Az Űrkaland nem más, mint egy interaktív látogatás az űrkutatás világába, ahol a világegyetem témája iránt érdeklődők megnézhetik, sőt meg is tapasztalhatják, hogy milyen űrhajósnak lenni. A kiállítás egy irányított látogatás, ahol számos multimédiás tartalmat tekinthetnek meg az űrkutatás történetéről az Apollo Programtól kezdve egészen napjainkig.

A rendezvény célja, hogy gyakorlatiasan és érdekesen mutassa be, hogyan hódította meg az emberiség az űr világát, illetve szórakoztatva és tanítva hívja fel a figyelmet arra a műszaki fejlődésre, ami ahhoz kellet, hogy megismerjük a világegyetemet.

A kalandnak magyar vonatkozása is van, a 36 évvel ezelőtti magyar űrutazás is témája lesz a kiállításnak.

Az interaktív tárlatra ellátogatók az űrmakett kiállításon megismerkedhetnek a világ leghíresebb űrjárműveivel, a fotókiállításon pedig érdekes felvételeket láthatnak, valamint naprendszer és űrruha kiállítás is várja az érdeklődőket.

A tárlatvezetésekre szeptember 6–23-ig, naponta 15:00 és 18:00 óra között várják az érdeklődőket az ÁRKÁD Bevásárlóközpont kupolájában.

Vegyen Ön is részt családjával és az ÁRKÁD-dal a fantasztikus űrutazáson!

ÁRKÁD! FELSZÁLLÁS! ŰRKALAND!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában