szponzorált tartalom

2020.09.17. 10:00

Egy bécsies pécsi est a Kodályban

A Pannon Filharmonikusok zenekar szeptember 19-én 18 órai kezdettel különleges hangversenyt ad a Kodály Központban. A Bécsi barátok című est Baráth Emőke szopránénekesnő személye köré épül, aki Junior Prima-díja után az elmúlt évtizedben sorra hódította meg Európa, az Egyesült Államok, illetve Japán hangversenytermeit.

Közismert és ritkán hallható kompozíciók kerülnek műsorra, Vass András állandó karmester elhivatottsága a zenei kor és műfaj iránt pedig garantálja a művek minőségi megszólaltatását. A művésznő így nyilatkozott az estről: „András szabad kezet adott nekem, hiszen tudja, hogy mennyire szeretek Mozartot énekelni… Úgy gondolom, hogy egy nagyon szép műsort sikerült kialakítanunk. Haydn- és Mozart-operákból emeltem ki áriákat, amelyek mellé András választotta ki a zenekari műveket, így igen változatos koncertre számíthat a közönség.”

A belépők a Kodály Központ jegypénztárában vagy a www.jegymester.hu oldalon vásárolhatók meg, az élő közvetítésre pedig a https://online-pfz.jegy.hu/#/event oldalon kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában