Hirdetés

2022.08.18. 09:26

Gázos számlák? Áramsokk? Két jó ok a napelem-telepítésre!

Fotó: EU-SOLAR

Már a lakosság is csak az átlagfogyasztás mértékéig kapja kedvezményes áron a gázt és áramot, miután augusztustól új fázisába lépett a Kormány rezsicsökkentő programja. De mi a garancia, hogy ha fájóan feszesre húzzuk is a nadrágszíjat, beleférünk a meghúzott limitbe? A tökéletes megoldás a napelemtelepítés lehet – és mert erre nagyon sokan máris rájöttek, országos inverterhiány kezd kialakulni. A pécsi EU-SOLAR Nyrt. azonban kiemelkedő raktárkészlettel rendelkezik, így a leggyorsabbak között tudja a kész rendszereket átadni.

A rezsiszigorítás bevezetése óta megsokasodtak az interneten a takarékossági jótanácsok: a hideg vízben történő fürdéstől és mosogatástól, a letekert fűtéssel, melegítőben alváson át a vaskályha beszerzéséig igazi ötletarzenált olvashatunk. Való igaz, egy kis takarékoskodás tényleg ráfér a világ tehetősebb felére, de a mostani ötletek egy része messze áll a komfortzónánktól.

A napelem nem kiadás, busásan megtérülő befektetés!

Minél nagyobb a gáz- és áramszámlája, annál többet spórolhat! Új napelemrendszere az első termelési naptól kezdve pénzt takarít meg. Függetlenedhet áramszolgáltatójától, akár örökre megszabadulhat a rezsiszámláktól, és a fenntartható, hosszabb távon pénztermelő beruházással ingatlana értékét is növelheti.

És nem utolsó sorban a társadalom számára is hasznos lépést tesz, hiszen ezzel is hozzájárul bolygónk és saját gyermekei, unokái tisztább jövőjéhez.

Nem várok az árrobbanásra, kérem az ingyenes ajánlatot!

Ha nem akarja megvárni a szinte kifizethetetlen piaci energiaárakat, a fenti gombra kattintva kérje az EU-SOLAR ingyenes, kötelezettségek nélküli kalkulációját!

Fotós: EU-SOLAR

Miért az EU-SOLAR? Gyors telepítés, árgarancia!

Hosszú távon gondolkodó, előrelátó stratégiája jóvoltából az EU-SOLAR Nyrt. biztonságosan nagy készletekkel rendelkezik nemcsak napelemekből, hanem az idehaza kizárólag általa forgalmazott világszínvonalú Growatt inverterekből is. Ez azért kiemelendő hír, mert az átlagfogyasztás fölötti rezsidíjak bejelentése után hirtelen megnövekedett igények miatt országos hiánycikk lett az inverterből, még sok nagyobb napelemforgalmazónál is.

Miközben a globális drágulás a napelemgyártó cégeket is olyan mértékben érinti, hogy ők is áremelésre kényszerülnek. Mindezt tetézi az ellátási láncok világszintű szakadozása, főként a félvezetőket, chipeket tartalmazó termékeknél, eszközöknél.

Érdemes tehát mielőbb napelemre váltania: minél gyorsabban lép, annál több pénzt takaríthat meg családjának!

Hét nyomós érv a kétszeres Business Superbrand-díjas, Bisnode AAA minősítésű, 10 év alatt a garázsból a tőzsdére jutó pécsi EU-SOLAR Nyrt. mellett:

  • · tízéves tapasztalat, innovatív megoldások, tízezernél több elégedett napelem-tulajdonos;
  • · árgarancia: 90% befizetésével nincs ár- és árfolyamváltozás;
  • · szinte utolérhetetlen gyorsaság: kiemelkedő raktárkészlet minden szükséges alkatrészből
  • · országos telepítői és szervizlefedettség, a legkisebb településeken is;
  • · távfelügyelet, tervezés, kivitelezés, karbantartás egy kézben;
  • · jól képzett munkatársak – folyamatosan növekvő, további bővítésre váró csapat;
  • · mindenben segítő, állandó ügyfélszolgálat: adminisztráció, csatlakozási engedélyek, finanszírozás, hitel.

Elég az ígéretekből, napelemet akarok!

Felejtse el a havi villanyszámlákat örökre! Váltson Ön is az EU-Solarral zöldre, induljon el az akár ingyenes, környezettudatos energiafelhasználás útján! 90%-os befizetéstől árgarancia, az EU-SOLAR napelemet árul, nem ígéretet!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában