Hirdetés

2022.09.23. 20:15

Joya – Kényelem és egészségmegőrzés

A legtöbben nem tulajdonítanak elegendő figyelmet cipővásárláskor a minőségre, így a legtöbbször olyan lábbeliket hordanak az emberek, amely árt, mintsem óvja az egészségüket.

A Joya cipőkkel azonban senki nem nyúlhat félre. A Svájcban alapított Joya, általánosságban a mozgásszervrendszerünket, azon belül pedig leghatékonyabban a gerincet támogató lábbeliket fejleszt és forgalmaz. A fejlesztői küldetésüknek tekintették, hogy a mozgásszervi fájdalmak nem korlátozhatják az emberek életét. Sőt, a Joya használatával nem csak enyhíthető, de meg is előzhető a fájdalom kialakulása.

A cipő különlegessége az egyedülállóan puha, rugalmas talp és a biomechanikus felépítés. A Joya alapítói orvosokkal és fiziológusokkal együttműködve fejlesztették ki a cipőt, amelynek puha, rugalmas talpszerkezete a kemény és sík talajt puha felületté alakítja, olyan érzést keltve mint amikor sétálunk vagy állunk a puha homokban. A cipő dinamikusan alkalmazkodik a talp formájához, és minden egyes lépés során egy pillanatra súlytalanságba helyez.

Lépés közben a láb belesüllyed a Joya cipőbe, melynek következtében azon az oldalon a csípő is alacsonyabb pozícióba kerül. A mozdulat hatására a hátizmoknak egyensúlyozniuk kell, ami pozitív hatást gyakorol a hátproblémák leküzdésében. A fokozottan puha talp párnázása csökkenti a gerincre nehezedő nyomást, mely további pozitív előnyöket biztosít a hátnak. Így okoz páratlan séta-élményt viselője számára.

Joya – Öröm a hátadnak!

Téged is várunk a Pécs Plázában, a Joya Shop üzletében!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában