Hirdetés

2023.09.01. 11:35

40 éve a karrierépítés szolgálatában

Az álláskeresés mindig is kihívásokkal teli feladat volt, függetlenül attól, hogy melyik életszakaszban vagyunk. Azonban van egy cég, amely már 40 éve azon dolgozik, hogy könnyebbé tegye ezt a folyamatot a térségben.

Forrás: viapan.hu

A Viapan cégcsoport méltán tarthatja magát az állásközvetítési szektor egyik legkiemelkedőbb szereplőjének, hiszen az egyik kiemelkedő jellemzője az emberközpontúság. A magyar tulajdonú vállalatnak az az előnye, hogy korosztálytól és végzettségtől függetlenül képes megfelelő állásokat kínálni.

Ahogyan az idő halad előre úgy a munkaerőpiac is folyamatosan változik, ehhez az átrendeződéshez a Viapan sok éves gyakorlata nemcsak igazodni tud, hanem HR megoldásaival ő maga is aktív közreműködőként alakítja a kereslet-kínálat párosát. A karrierépítés terén elért eredmények mögött gyakran hosszú évek, évtizedek munkája áll.

A Viapan Group hazánk egyik legrégebbi atipikusmunka-szolgáltatója. A cégcsoport tagja az ország legrégebbi iskolaszövetkezete, a Meló-Diák és a nyugdíjas-foglalkoztatásban úttörő Déli Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet. A cég eddigi mérlege közel 900 elégedett partnercég, és továbbá évi 40.000 fő letoborzása az online platformok segítségével.

Legyen szó fiatalokról, felnőttekről vagy akár nyugdíjasokról, mindenkinek lehetősége van a Viapan által kínált állások között válogatni. Széles választékát nyújtják az állások Baranya megyében, míg a pécsi állások még konkrétabb lehetőségeket jelentenek.

A Viapan országszerte rendelkezik irodákkal, és összesen 180 kollégájukkal segítenek a karrieredben elérni céljaidat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában