Hirdetés

2023.12.20. 09:52

Profi bútor és lapanyag: Möbeltech

A Möbeltech Kft. görcsönyi üzletében gyakorlatilag minden megtalálható, amire bútorgyártás, lapszabászat, élzárás vagy vasalatok terén szükség lehet.

Több évtizedes asztalosipari tevékenységük után, melyet nagyrészt bútorok és üzletberendezések gyártásával töltöttek, több neves bútorlap-beszállítóval és vasalat-kereskedővel léptek kapcsolatba. A kitartó tevékenységüknek és tisztességes üzletpolitikájuknak köszönhetően meg tudták nyitni bútorlap-kereskedésüket a vásárlók felé. Szakítva a normákkal, ők valami új mellett döntöttek, olyan termékek mellett, ami még korábban nem volt a piacon, vagy csak részben található meg a régióban. A piaci igényeknek megfelelően a helyi bútorlapkínálat termékeit is tudják biztosítani a vásárlók részére.

Termékeik széles választékban kaphatóak, melyeket érdemes személyesen megnézni a bemutatótermükben vagy a honlapjukon. Telephelyükön a termékkínálatukból közel százfajta bútorlap található raktáron, de ami épp nincs, azt is beszerzik akár 2-3 héten belül. Az asztalosipari és viszonteladói felhasználókat is szívesen fogadják.
A berendezéseiket, gépparkjukat folyamatosan modernizálják, ezzel még szebb és minőségibb munkát tudnak végezni. A termékpaletta is folyamatosan változik, bővül mind lapanyagok, mind ABS vagy vasalat terén. Új fejlesztésüknek köszönhetően már CNC-technológiával készült lapra szerelt bútorokat is tudnak gyártani. Valamint látványtervező programmal bővült a szolgáltatások köre. Egy számítógépes programmal el tudják készíteni a bútorok látványtervét kész gyártástechnológiával. Így a megrendelő végleges beleegyezését követően akár rögtön gyártható a termék, ezzel is gyorsult a folyamat.

Azoknak, akik új bútort szeretnének, netán alapanyagra van szükségük mindenképp érdemes felkeresniük az üzletet.

Möbeltech Kft. 
7833 Görcsöny, 
Külterület 051/10 hrsz. 
www.mobeltechkft.hu
Tel.: 06-70/365-4804. 
E-mail: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában