Hirdetés

2024.03.13. 10:00

Árzuhanás történt a Rácz Bútorháznál

PR cikk

Őrült akcióval állt elő a családi vállalkozásként működő Rácz Bútorház, ugyanis március 11-től egészen március 30-ig az üzletben megtalálható összes terméket 20%-al olcsóbban lehet megvásárolni!

A Rácz Bútorház 1965 óta a vásárlók rendelkezésére áll mint családi vállalkozás, mely bizonyítja megbízhatóságukat és elkötelezettségüket. Rendelkeznek saját asztalos-, kárpitos műhellyel, melyekkel bármilyen ötletet meg tudnak valósítani. Sőt, a helyszíni felméréstől egészen a gyors, pontos munka elvégzéséig.

A pécsi üzlet-bemutatóterembe betérő vásárló több mint kétezer termékből válogathat – és persze ugyanezt megteheti weblapjukon is, ahol legtöbb termékük önálló fotóval kelleti magát. A kínálatban sokféle igényre és ízlésvilágra megoldást találnak, a komplett berendezésektől, garnitúráktól kezdve a faágyakon, komódokon át az akár egyedi hangulatú bárpultokig, bárszekrényekig. Amelyek között garantáltan a lakás bármely szegletébe illő kisbútor is megtalálható. Beleértve a RAL-színskála minden színében, illetve bármely méretben megrendelhető akril frontokat (ajktólapokat), és kárpitozott bútorokhoz illő szöveteket (Nuans, Aste Bútorszövet, Markomp), ugyancsak nagyon széles szín- és méretválasztékban.

A kereskedés egyik különlegessége, hogy nemcsak késztermékeket forgalmaz, hanem bármely bútort egyedi méretben, a vásárló kívánsága és ötlete szerint el tud készíteni saját asztalos- és kárpitosműhelyében. Sőt, ha valaki saját, régi bútorához ragaszkodik, de új köntösbe varázsolná, arra is kínál megoldást jól képzett szakembergárdájuk. Ebben kétségtelenül ők a legjobbak.

Mindehhez a legmodernebb technológiát segítségül hívva az ingyenes 3D látványterv készítésével, legyen szó a nappaliba, gyerekszobába, konyhába vagy a lakás bármely helyiségébe szánt darabokról. Ami pedig külön fontos, hogy kínálatuk magasabb minőséget képvisel, mint a multiknál lévő német és lengyel dömpingárú, ráadásul bútoraikat magyarok gyártják; ez utóbbit vásárlóik értékelik is.

 

Szolgáltatások:

  • Bútor kárpitozás
  • Ingyenes szállítás 500 ezer Ft vásárlási összeg felett, 40 km-es körzetben
  • Látványterv készítés
  • Helyszíni felmérés egyedi bútor rendelés esetén
  • Lakberendezési tanácsadás

Nyitvatartási idő:

Hétfő–péntek: 9:00–18:00

Szombat: 09:00–13:00

Elérhetőség:

Rácz Bútorház, 7630 Pécs, Álmos utca 1. E-mail-cím: [email protected]

Telefon: (+3672) 313-263 www.raczbutorhaz.hu 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában