szponzorált tartalom

2018.11.20. 14:05

A legmodernebb technológiával újul meg Pécs ikonikus épülete

Továbbra is nyitottak a pécsi emberek a minőségre és a jó elhelyezkedésre, a Munkácsy Residence lakásainak 70%-a alig több, mint egy év alatt elkelt. A már épülő, energiatakarékos otthonokat a beruházó most kedvező feltételekkel kínálja!

A legtöbb befektetésekre és általában a minőségre nyitott pécsi ember előtt már ismert, hogy visszanyeri régi pompáját a volt SZTK épület a Munkácsy Mihály utcában. Az egyik legmegbízhatóbb régiós ingatlanfejlesztő cég közel 70 minőségi otthon alakít ki a már régóta mostoha körülmények között sínylődő, korábban megbecsült épület helyén. Teszi mindezt úgy, hogy nemcsak impozáns és új külső megjelenést az épületnek, de mindezt a legkorszerűbb technikai megoldások mellett valósítja meg, azaz egyszerre lesz szép és energiatakarékos az épület.

A 2-4 szobás otthonok mindegyike világos és élhető tereket tartalmaz, valamint olyan innovatív technológiák is helyek kapnak bennük, mint azt okos otthon kiépítési lehetőség, valamint a megújuló energia használat. Ez utóbbi, jövőbemutató technológia, a tetőn elhelyezett, közel 40nm-es napkollektoros rendszert jelenti, mellyel a társasház meleg víz ellátása oldható meg a lehető legkorszerűbb és leginkább költségkímélő módon.

Azaz a korábban hasonló beruházásoknál elképzelhetetlen, inkább a későbbi tulajdonosoknak fontos szempont, nevezetesen az alacsony üzemeltetési költség is fontos elvárás volt az ingatlan tervezésénél.

Ezek és hasonlóan kedvező egyéb tulajdonságok, mint a tágas erkélyek, a kertkapcsolatos lakások, a belső parkolási lehetőség, a kiváló ár/érték arány, mind kiemeli a Munkácsy Residence-t a jelenleg értékesítés alatt álló újépítésű lakások közül.

Tekintettel arra, hogy az építkezés a napokban látványos szakaszába lépett, ami mindig jelentősen növeli az érdeklődési kedvet, nem elképzelhetetlen, hogy néhány héten belül, kitehetik az épületre az „eladva” táblát, ami egy újabb pozitív jele, hogy városunk fejlődik, lépést tart az ingatlanpiaci fellendüléssel.

Ha csatlakozni kíván a Munkácsy Residence tulajdonosokhoz, itt találja a meg a még meglévő lakásokat: www.munkacsyresidence.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában