szponzorált tartalom

2021.01.16. 10:00

A mixertanfolyam és a COVID

Az elmúlt hónapok igencsak negatívan hatottak a vendéglátós szegmensre.

Igen, jelenleg az a helyzet, hogy egy minimális létszámon kívül, senki nem tud bárokban, éttermekben dolgozni, akinek ilyen jellegű szakmája van. Több vendéglátó egység bezárásra kényszerült, hiszen a házhoz szállítás például a bárok esetében, lássuk be, esélytelen. Akkor mit csináljon az, aki elvesztette a munkáját? Vagy mit csináljon az, aki pedig ezekben a szakmákban képzelte el a jövőjét? Gondolkozhat még például mixer tanfolyamon?

A kormány javaslata az volt, hogy aki eddig ezen a területen dolgozott, az képeztesse át magát. Nos, nem tudom ki hogy van ezzel, de nem hiszem, hogy minden eddigi pincér, vagy mixer bevállalta ezt a lehetőséget. Lehetőség, de milyen? Azt el tudom képzelni, hogy ha valaki már több tíz éve vendéglátózik, valóban választ magának egy új szakmát, és ha helyreáll a rend, akkor sem fog visszamenni. De mi van azokkal, akik csak néhány éve, vagy hónapja vannak benne, mi van azzal, aki szereti a szakmáját, aki nem akarja átképezni magát, aki azt szeretné folytatni, amit eddig csinált, akinek az élete a vendéglátás? Mert vannak ilyenek. Hát az vár. Jelen pillanatban.

Nem, nem gondolom, hogy ők mind otthon ülnek, és várják a szebb jövőt. Azt gondolom, hogy ideiglenes megoldásként jelenleg mással keresik a kenyerüket, különböző területeken. De azok a különböző területek is egyre fogynak, hamarosan nem lesz más, amikor minden pozíciót betöltöttek. Ők valóban várnak, de reménykedve! Hiszen pontosan tudják, hogy mindegy, hogy egy hónap múlva, vagy kettő, vagy három, de a vendéglátás, míg világ a világ, nem fog soha megszűnni. Ez egy nagyon rossz átmeneti állapot, de azok, akik dolgoznak és dolgoztak benne pontosan tudják, hogy Te is el szeretnél menni egy jót enni, vagy inni, vagy bulizni, vagy csak dumálni a haverokkal… Na ezért nem fog megszűnni, SOHA! És akik ezt tudják, hűségesen várják az újra nyitást. Ez az igazi hivatástudat, szurkolok nekik, és nagyon sikeres jövőt kívánok!

 

Te pedig azon gondolkozol, hogy szeretted volna magad kipróbálni ezen a területen? Szeretted volna tudni, hogy tudsz tökéletes koktélokat készíteni? Szerettél volna mixer tanfolyamra jelentkezni és megtanulni mindezt, hogy egy klassz helyen dolgozhass, jó hangulatban, jó pénzért? És akkor most min gondolkozol? Miért gondolnád meg magad? Ne hagyd befolyásolni magad senki által, csináld azt, amit szeretnél, amit elképzeltél magadnak! A mixer tanfolyam továbbra is elérhető a Bestmixer iskolában! Igazából semmi nem változott, ugyanúgy tudsz tanulni, mint eddig, sőt még annál többet is! Most itt a lehetőség arra, hogy a legtöbbet hozd ki magadból! Megtanulhatsz mindent, amit csak lehet, hiszen most van erre a legtöbb idő. Gondolj arra, hogy amikor újra kinyitnak a különféle vendéglátó egységek, és nem mennek vissza a régi munkatársak, akkor Neked azonnal lesz lehetőséged elhelyezkedni úgy, hogy már mindent megtanultál! Ne gondold, hogy ez most felesleges befektetés, mert nem az. Tanulni soha nem rossz befektetés, most pedig ennél jobbat nem is tehetnél.

Ha van munkád jelenleg, és úgy érzed az nem az igazi, és szeretnél majd egy szuper bárban dolgozni, akkor jelentkezz mixer tanfolyamra! Ha nincs munkád, de mindig szerettél volna vendéglátásban dolgozni, akkor is jelentkezz mixer tanfolyamra, az újra nyitásig profi lehetsz! Ha csak unatkozol és szuper hobbit keresel magadnak, akkor ne unatkozz tovább, jelentkezz mixer tanfolyamra!

 

Várunk minden lelkes jelentkezőt, kis csoportos képzéseinken az ország minden megyeszékhelyén, saját oktatóközpontjaikban, teljes biztonságban és szuper hangulatban!

Pécsi központunk címe: Pécs, Rákóczi út 50. (A Konzum áruházzal szemben a Rossmann felett)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában