top 100

2018.12.19. 20:51

A Virradat Zrt. – A legjobb partner

A Virradat Zrt. tizenöt éves múltra tekint vissza. 2016. júliusában 50 millió forintos törzstőkével alakult részvénytársasággá. A teljes egészében magyar tulajdonú vállalat létesítmény-üzemeltetéssel és oktatással foglalkozik.

Szabó Dániel

Szalma Gábor vezérigazgató véleménye szerint a sikerük titka a cég célkitűzésében rejlik, mely magába foglalja a partnerközpontúságot. A vezetőség azon dolgozik, hogy a megbízóik, partnereik számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsák.

A cégvezetés számára fontos a munkavállalóik megbecsülése, ezért dolgozóikat támogatják a továbbtanulásban, a szakmai továbbképzésekben és a szeretet ünnepén ajándékba részesítik a munkatársaikat.

A minőségi munka folyamatos szinten tartása miatt vezették be a minőségirányítási, a környezetirányítási, az információbiztonsági, valamint a munkahelyi egészségvédelmi rendszerüket.

A Generali Biztosító Zrt. és a Virradat Zrt. között köttetett egyedi megállapodás alapján a cég évi 200 millió, káronként 100 millió forint értékű általános és szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Társadalmi szerepvállalások

A Virradat Zrt. vezetése nagy hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra. Kiemelten támogatják a sportot, az állatvédelmet, az ifjúság nevelését és a kulturált kikapcsolódást.

A cég rendszeresen szervez véradást, vagy felajánlásokkal támogatja annak megszervezését. Minden év végén különböző formában támogatják a keresztény nagycsaládosokat és a beteg gyermekeket is, mert tudják, hogy a „a szeretet a világon a legnagyobb erő!”

szolgáltatásai

Létesítmény-üzemeltetés, mely magában foglalja a komplex vagyonvédelmet (objektum-védelem, rendezvénybiztosítás, biztonságtechnika), a takarítást, a karbantartást és a zöldterület-kezelést.

Megbízói számára összefogja a működéssel kapcsolatos szolgáltatásokat, hogy erőforrásaikat a tevékenységük ellátására összpontosíthassák.

Oktatás

2018-ban már oktatási intézményként is akkreditáltatták magukat, és már az első évben három iskola 160 diákjának rendészeti őr szakmai gyakorlatát és képzését biztosította. A diákok képzése után, a jövőben a felnőttoktatás irányába kívánnak terjeszkedni.

A Virradat Zrt. kapcsolatai

Postacím: 7614 Pécs, Pf. 14

Telefon: +36-70/410-2450

Fax: +36-72/998-205

Web: www.virradat.net

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában