szponzorált tartalom

2018.12.07. 10:00

Autentikus ételekkel várják a családokat

Téli csípős hideg a disznóvágás kedvelt időszaka, nincs ez másképpen a Rácz Tanyán sem. A házigazdák szeretettel várják a visszatérő vendégeket és az első alkalommal érkezőket is, az általuk megrendezett disznótoroson. Ebből az alkalomból várják december 9-én, vasárnap, reggel 8 órától a szülőket és a gyerekeket egyaránt.

Minden valamire való disznótoros kötelező eleme jelen lesz a tanyán és még egy cigányzenekar is szórakoztatja majd az egybegyűlteket.

Az ételek között megjelenik majd a savanyú leves, a sült vér, a resztelt máj és egyéb jellegzetes ételek is. A látogatók megismerkedhetnek a finom ételek mellett a tanya életével, végigjárhatják az istállókat, ólakat, a gazdasági épületeket, a kocsiszínt, a szénatárolót, a karámokat. A családias hangulatú panzió 50 hektáros területe kiválóan alkalmas az aktív és passzív pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra.

Az eddigi tapasztalatok alapján érdemes időben asztalt foglalni, mivel a szabad helyeket hamar betöltik. A svéd asztalos reggeli nyolctól tízig tart majd, ami 1890 forint lesz, míg a svédasztalos ebédre fél tizenkettőtől délután háromig lesz lehetőségünk, ami 3950 forintba fog kerülni.

Ha megtetszik a gyönyörű táj a Rácz Tanyán színvonalas és olcsó szálláslehetőséget is tudnak biztosítani, ami egész évben nyitva tart. A szállóvendégeket szauna, jacuzzi és fallabdapálya kényezteti, választhatnak a lovaglás, a kocsizás, a horgászat, a kirándulás között. Ezenfelül vállalnak lakodalmak, tréningek és családi programok megszervezését és lebonyolítását.

Amennyiben jó időnek örvendhetünk vasárnap, minden a tanyán található játékot ingyenesen használhatnak a gyerekek. A hófánkozás és az erdei kötélpálya mellett gokartozhatnak is a kicsik. Viszont ha leesik a hó, előkerülhetnek a lovas szánkók és a sílécek egy-egy program keretében. Ebben az évben is szerveznek szilveszteri mulatságot, akik biztosítani szeretnék a helyüket, akár már most is lefoglalhatják az asztalukat.

Rácz Tanya Panzió-Étterem

Orfű-Lipóc

Telefon: 72/498-459

Honlap: racztanya.hu

Címkék#pr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában