szponzorált tartalom

2019.12.04. 16:12

Erdei ajándékötletek a fa alá

A hideg téli esték, ünnepi összejövetelek hangulatát is feldobhatjuk a Mecsekerdő préselt natúr gyümölcsleveivel, főleg ha forrón, fűszerekkel ízesítve kínáljuk. Az így készült gyümölcspuncsból a gyerekek is bátran szürcsölhetnek – sőt, még az elkészítésébe is bevonhatjuk őket.

bama.hu

Naturalé akció

A Naturalé zamatos, frissen préselt termékben nincs tartósítószer, aroma, víz, vagy hozzáadott cukor. A Mecsekerdő január 10-ig téli akcióval kedveskedik vásárlóinak. A három literes natúr almalé 1450 forint helyett 1000 forintért vásárolható meg az alábbi erdészeteknél: Mecsekerdő Zrt. Központ (Pécs, Rét u. 8.), Pécsváradi Erdészet (Pécsvárad, Fáy A. u. 2.), Sásdi Erdészet (Sásd, Rákóczi u. 49.), Szigetvári Erdészet (Szigetvár, Istvánffy u. 10.) Nyitvatartás: h–cs.: 8–16, p.: 8-12 h.

Árak és további információ: www.mecsekerdo.hu/naturale. Kedvezményesen egyszerre maximum tíz doboz almalé vásárolható. Egyéb kedvezménnyel az akció nem összevonható.

Mecsekerdő utalvány

Szeretteinket, barátainkat, üzleti partnereinket is meglephetjük karácsonyra a Mecsek­erdő ajándékutalványaival. Felhasználhatóak a csodálatos erdei szálláshelyeink mellett a Mecsextrém Parkban, a Zselici Csühögő járatain, Naturalé gyümölcslevek vásárlása során vagy az időszakos nyári táborokra is, a kiállítástól számított másfél éven belül. Az utalvány a Mecsekerdő Zrt. központjában, 5.000 és 10.000 forintos címletekben igényelhető. (Pécs, Rét u. 8., h.–cs.: 8–16, p.: 8–12 h) További információ: www.mecsekerdo.hu/mecsekerdo-utalvany

Visszaeső kalandoroknak

A Mecsextrém Park ugyan már téli álmát alussza, ám december 20-ig még idei áron lehet megvásárolni a teljes 2020-as szezonra érvényes bérletet! A névre szóló jegy korlátlan számú belépésre jogosít, és a kalandpark által üzemeltetett összes játékra használható a nappali nyitvatartási időben. A szezonbérlet ára 13.990 forintba kerül, és a Mecsekerdő Zrt. pécsi központjában vásárolható meg (Pécs, Rét u. 8., h–cs.: 8–16, p.: 8–12 h) További információ: mecsextrem.hu

Téli túraajánló

Barangolások a Közép-Mecsekben (12. 14., szombat) A Baranya Megyei Természetbarát Szövetséggel közös program a Természetbarátok Klubja hagyományos év végi nyílt túrája. Találkozó: 7.50–8.05 között a 35-ös busz megállójánál (Főpályaudvar), a járat 8:05-kor indul. Útvonal: Misina – Rotary-körút – Lapis – Sós-hegy – Remete-rét – Gubacsos kulcsosház (kb. 9,5 km). A kulcsosházban meleggel és forró teával várnak egy batyus falatozással egybekötött beszélgetésre. Aki teheti, szendvicsei mellé hozzon kis pogácsát, sütit, egyéb nyalánkságot, butykosába „hegylevét”. Hozza mindenki kedvenc bögréjét is! Várható hazaindulás Pécsre a 12.57-kor az Orfűi elágazástól induló távolsági autóbusszal. Jelentkezés az ingyenes programra: [email protected] +36-30/663-0924 (Határidő: december 10.)

Bejgliégető túra: 12. 27., péntek. Csatlakozzunk az ünnepi jóllakottságot lemozgató, kb. 5 km-es, közepesen nehéz kiránduláshoz! A Mecsek Zöldúttal szervezett túra Hosszúhetényből indul 9:30-kor. Jelentkezés az ingyenes programra: [email protected]. Részletek és további programok: facebook.com/mecsekerdo

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában