uránváros vs. kertváros

2018.04.23. 10:56

Ezt a Ziccert kár lenne kihagyni

Idén májusban Pécs két legnagyobb városrészének, Kertvárosnak és Uránvárosnak a lakói és szimpatizánsai barátságos kosárlabdameccsek segítségével megmutathatják, kinek a csapata tud többet a kosárpályán.

A mérkőzésre egyaránt várják a profikat és amatőröket, szurkolókat és sportolni vágyókat kortól és nemtől függetlenül.Jelentkezni 3+1 fős csapatokban lehet 3 különböző kategóriában: amatőr, profi, szenior. A részvétel ingyenes!

Részletek és regisztráció: https://pecsiziccer.wordpress.com/

A JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE: 2018. ÁPRILIS 29.

Elődöntők:

Kertvárosban, a Fazekas Mihály utcai kosárpályán (a Kovács Cukrászda mögött): 2018. május 5. (szombat), délelőtt 10 órától

Uránvárosban, a Szilárd Leó parkban: 2018. május 6. (vasárnap), délelőtt 10 órától

Döntő: 2018. május 6. (Uránváros, az elődöntő után a helyszínen)

Szeretettel várnak minden játékost, szurkolót, érdeklődőt a mérkőzések mellett zajló OFF programokra is! Pólónyomás hozott anyagra, gyerekfoglalkozások, társasjáték, csere-bere piac könyvekkel és ruhákkal, sütemény-kihívás. A döntő napján gerilla jóga, este ünnepi koncert!

A ZICCER elnevezésű projekt keretében az Eklekta Egyesület célja a játék, az utcai kosárlabda eszközeivel a közösségi terek újragondolása, Pécs két legnagyobb városrészének, Kertváros és Uránváros lakóinak, szimpatizánsainak cselekvésre ösztönzése, a helyi csoportok és személyek közötti viszonyok erősítése.

ZICCER – Ezt nem lehet kihagyni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában