szponzorált tartalom

2019.11.21. 14:55

Hatalmas nosztalgiabuli a Lauber Dezső Sportcsarnokban!

Fergeteges show-műsorral érkeznek a legnagyobb retro sztárok november 23-án a Nagy Pécsi Retro Fesztiválra!

Gyuri bácsi és Klárika a legjobb formájukat és a legnagyobb slágereikkel ölelnek át gyengéden a nosztalgiával. Találd ki gyorsan, Szeress úgy is, ha rossz vagyok, Mamma Maria, Reptér, csak pár dal a hatalmas repertoárból.

A TNT felrobbantja a színpadot kedvenc slágereiddel! Csak egyetlen szó elég ahhoz, hogy megálljon az ész és beinduljon a legnagyobb őrület! Zoltán Erikával megidézhetjük a nyolcvanas évek disco korszakát, olyan dalokkal, mint a Túl szexy lány, a Casanova.

Az ezredforduló klubhangulatát hozza el a Desperado és a Groovehouse. Itt lesz a Kozmix, az első magyar happy hardcore és rave zenekar. Angyal, Hazafelé, Várok rád, vagy a klasszikus Kozmix a házban mind a kedvenceink. Kasza Tibi humorral fűszerezi a fellépését.

Dj Dominique hazánk egyik legismertebb lemezlovasa. A retro zenék koronázatlan királya fergeteges hangulatot varázsol a sportcsarnokba.

Tölts egy felejthetetlen estét és utazz vissza az időben velünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában