pr-cikk

2021.02.26. 14:33

Így teremts otthonodból szuper családi fészket!

kép 1 [HiData _ Pepita.hu _ bama.hu _ 2021.02.26] Így teremts otthonodból szuper családi fészket!

Egy családi ház berendezésekor millió meg egy részletre kell odafigyelni. A veszélyes helyiségek gyerekbaráttá tétele, a bútorok elrendezése, az ágynemű garnitúra, a törölközők és egyéb lakástextilek beszerzése és még rengeteg más feladat vár rád, ha most építgeted a családi fészket.

A tápláló és egészséges reggeli a garancia arra, hogy jól indul a napod! És mi lehetne jobb alkalom arra, hogy a család együtt legyen egy kicsit, mint a közös rántotta evés egy ügyesen kialakított konyha-étkezőben?! A konyha berendezésekor érdemes odafigyelned a biztonságra, hiszen ez a helyiség az a területe a háznak, ami a legtöbb veszélyt rejti a gyerekek számára. Használj biztonsági zárakat és élvédőket, hogy kicsik és nagyok együtt élvezzék a napindító falatokat!

A nappali a legtöbb funkciót betöltő pontja egy otthonnak. Ugyanúgy alkalmas a vendégek fogadására, mint arra, hogy leterítsd a játszószőnyeget kisbabád számára. Itt gyűlhet össze a család apraja-nagyja munka, iskola és óvoda után, ez lehet a helye párna várak építésének és felnőtt beszélgetéseknek is. Fontos, hogy ez a sokoldalú szoba egyaránt kényelmes és jól használható legyen minden korosztály számára. A jól funkcionáló nappali elképzelhetetlen egy hívogató kanapé nélkül, de jó ötlet az is, ha a kicsik számára játszósarkot is kialakítasz benne.

A legrosszabb, ami egy kisgyermekes család életében bekövetkezhet, az a kialvatlan gyerkőcök hangulatingadozásai, ezért a kielégítő pihenés lehetőségét biztosítani számukra mindennél fontosabb. Egy szuper baldachin, minőségi gyerek ágynemű és egy kiváló gyerekágy segítségével tökéletes kuckót hozhatsz létre gyermeked számára. Ha ez megvan, már csak a mesekönyvet kell kiválasztani és indulhat az altatás!

Amint a gyerekek elaludtak, a szülők számára is elkezdődhet a jól kiérdemelt pihenőidő, ezért a szülői hálószoba komfortossá tétele épp olyan fontos, mint a gyerekszoba esetében. Jó, ha van a szobában egy olvasófotel, hogy egy kellemes tea vagy egy pohár bor és egy puha pléd társaságában kedvenc könyvedet olvasva végre kiszakadhass kicsit a valóságból. Pihentető alvásra a felnőtt szervezetnek is nagy szüksége van, ezért jó, ha a matrac, az ágyneműhuzat, a párna és a paplan a szülői ágyban is a lehető legjobb minőségűek, mert a kialvatlan gyerekeknél csak a nyűgös szülők rosszabbak.

Otthonteremtés során nehéz mindenkinek az igényeit egyaránt kielégíteni, azonban nem lehetetlen. Mindössze annyi kell hozzá, hogy górcső alá vedd az összes szempontot, priorizálj és végül, de nem utolsó sorban érdemes a beszerzés során olyan családi webáruház kínálatából válogatnod, ahol a magas minőség és a kedvező árak nem zárják ki egymást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában