szponzorált tartalom

2020.02.24. 09:12

Kedvező áron kínálunk újszerű irodát Önnek!

Azon cégek, egyéni vállalkozók számára kínálunk megoldást akik Pécs területén keresnek vállalkozásuk számára kiváló minőségű, rendkívül kedvező árfekvésű irodát.

Fotó: Schwarcz Peter

Pécs belvárosában már 15 m2-es mérettől kezdődően bérelhetőek irodák. A belvárosi Kisfaludy Irodaházban kínálunk újszerű irodahelyiségeket bérbeadásra. Az irodaház azok számára nyújt kiváló lokációt, akiknek lételemük a belváros központja és élvezni akarják annak minden előnyét és elvárás részükre a racionális ár/érték arány. Az épület teljes felújításon esett át, kapuit 2016. októberében nyitotta meg, az épület jelentősebb részére a Dunántúli Napló tartott igényt, így az emeleten a Napló négy szintet foglalt el. A földszinten összesen 68 m2 bérelhető területre keressük a leendő partnerünket. Jelenleg 3db iroda (15-27 m2 között) bérelhető, azonban ezek egybenyitása, variálása lehetséges. Cégünk figyelembe veszi az Ön egyedi igényeit, rendkívüli rugalmassággal teljesíti azokat! Az irodák nettó bérleti díja már 49.900,- Ft-tól elérhető egy éves bérleti szerződés esetén.

További kiadó üzlethelyiséget és/vagy irodákat kínálunk a Pécs, Király u. 48. szám alatt (Felsőmalom u. kereszteződésénél), amely szintén a belvárosban található, azonban egy könnyen megközelíthető parkolókkal övezett utcában. Itt két ingatlan vehető bérbe, egyik 69 m2-es, jelenleg orvosi rendelőként üzemel, havi bérleti díja 89 ezer forint. A másik kiadó üzlethelyiség 45 m2 méretű, közvetlenül a Király u. és Felsőmalom u. sarkán helyezkedik el, itt korábban szépségszalon üzemelt, havi bérleti díja 79 ezer forint.

A kedvező árakat még kedvezőbbre cseréltük! Amennyiben 2020. februárban valamely fenti ingatlant bérbe veszi, az első hónap bérleti díját elengedjük!

Találja meg az Ön cége számára ideális ár/érték arányú üzleti irodát kínálatunkban!

Info-vonal: +36 20 292 0000 ; web: merito.ingatlan.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában