Sport

2006.03.27. 18:44

Knoch Viktor megkapta a jutalmat

A Nemzeti Sporthivatal (NSH) átutalta az olimpiai jutalmakat a februári torinói játékokon pontszerző helyezést elért rövidpályás gyorskorcsolyázó Huszár Erikának és Knoch Viktornak, valamint edzőiknek.

BAMA

Az NSH közleményéből kiderül, a jutalmak mértéke ugyanakkora, mint amennyi az athéni nyári olimpia esetében volt. Eszerint az 1500 méteren negyedik helyezett Huszár 5 millió, míg a férfiak hasonló távján ötödikként végzett Knoch 4 millió forintot kapott.
Ugyancsak olimpiai jutalomban részesült a két sportoló edzője, Bánhidi Ákos, illetve  ifj. Telegdi Attila, valamint a két nevelőedző, Belovai József, illetve Telegdi Csaba, továbbá a versenyzők felkészítésében részt vevő további hat szakember, Boda Csaba, Darázs István, Hámori József, Heidum Ferenc, Mattyasovszky Zoltán és Sallak György.
A válogatott vasárnap indult útnak Minneapolisba, a világbajnokságra, ahova rendben meg is érkeztek. A vb-re péntektől vasárnapig kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!