Sport

2007.10.20. 15:30

Nagy Tamás századszor ül a PMFC kispadján

Ismét az éllovast fogadja a PMFC, ahol az edző a századik mérkőzését ünnepelheti. A komlóiak nyerhetnek hazai pályán, a Kozármisleny folytathatja sikeres idegenbeli szereplését.

K. Mayer András (DN)

Garami József: 243. Kovács Imre: 186. Czibulka Mihály: 158.
A Pécsi Dózsa és a PMSC fentebb említett legendás edzői után immár Nagy Tamás következik a sorban: a szakvezető éppen ma, a Pápa ellen ül századszor a PMFC kispadján. A képzeletbeli dobogó első három helyezettje egyébként csak az élvonalban irányította a piros-feketéket – így még imponálóbbak a jóval száz feletti számok.

– Régebben sokat adtam volna azért, ha csak a tízbe kerülök ebben a rangsorban. Több mint megtisztelő, hogy a negyedik helyen állok – mondta Nagy Tamás, aki a jelenlegi listavezető, a Pápa legutóbbi bajnokiját élőben tekintette meg. – A játékosállománya erősebb, mint a Szombathelyé, ráadásul a brazilok rengeteg váratlan húzásra képesek. Nekünk éppen az lesz a feladatunk, hogy megakadályozzuk az egyéniségek kibontakozását.

A játékosaimat egyébként nem „hegyeztem ki” külön erre a meccsre, e nélkül is mindenkinek kellően motiváltnak kell lennie. Ráadásul ha már a hidegben kijönnek a szurkolóink, mindent meg kell tennünk azért, hogy felforrósítsuk a hangulatot.

A Komló szintén hazai pályán játszik, s van is esélye a győzelemre a 11. helyezett Integrál DAC ellen. A kék-fehérek szerkezetet váltottak, immár a 4-4-2-es felállásban lépnek pályára, vagyis a kezdőben kap helyet Varga Zsolt és Szabó Csaba. Nincs is értelme az óvatoskodásnak: támadni, gólokat rúgni és győzni kell.

A Kozármislenyre nehéz feladat vár Kaposvölgyén, ám a tabella alapján inkább a hazaiaknak van félnivalójuk: vendégként ugyanis Lauerék a mezőny negyedik legjobbjai (2-2-2-es mérleggel).

A várható kezdőcsapatok

PMFC-Pécs Plaza: Sólyom (Csaba G.) – Kalmár, Racskó, Szabados, Kanizsai – Sipos, Lantos, Mile, Kulcsár – Bozori, Horváth Zs. Eltiltva: Hamar Zsolt, sérült: Rozsi József és Sólyom Csaba.

Komló: Kovácsevics – Kovács P., Tallósi, Győri, Korbuly – Gelencsér, Méhn, Bán (Fodor), Müllerlei – Varga Zs., Szabó Cs. Horváth József sárga lapos, Dinnyés Tamás és Dávid Ervin sérült.

Kozármisleny: Antal – Suba, Finta, Éles, Tóth I. – Somogyi, Fabijancic, Tóth Z., Kutyáncsánin – Laki, Lauer. Sérült: Farkas Máté.

Komló: Kovácsevics – Kovács P., Tallósi, Győri, Korbuly – Gelencsér, Méhn, Bán (Fodor), Müllerlei – Varga Zs., Szabó Cs. Horváth József sárga lapos, Dinnyés Tamás és Dávid Ervin sérült.

Kozármisleny: Antal – Suba, Finta, Éles, Tóth I. – Somogyi, Fabijancic, Tóth Z., Kutyáncsánin – Laki, Lauer. Sérült: Farkas Máté. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!