Sport

2008.03.01. 20:13

A végeredmény nem számított az All Star-gálán

Szombaton Pécsett, a Lauber Dezső Sportcsarnokban minden a szórakoztatásról szólt. Ugyan két meccset is rendeztek (a női és a férfi válogatott csapott össze az elsősorban a Magyarországon játszó idegenlégiósokra épülő All Star gárdákkal), ám ezúttal az eredmény valóban másodlagos volt.

F.Z.

A női mérkőzésen különösen a hazai pályán játszó, s így a szurkolók biztatását mindvégig élvező Fegyverneky Zsófia és Iványi Dalma volt elemében: sokáig emlékezetes marad az a jelenet például, amikor Iványi a palánkra dobott egy labdát, s a visszapattanót pécsi játékostársa gyönyörű mozdulattal tette a gyűrűbe, de a palánkot szintén jól ismerő Podrug zsákolás-szerűsége is nagy tapsot aratott.

A két mérkőzés közti szünetben Face Team ránézésre potenciális nyílt törés-esélyes akció arattak óriási sikert: zsákolásba torkolló ugrásaik még a sokat látott idegenlégiósokat is tapsra késztették.

A férfi játékosoknak tehát fel volt adva a lecke - ám a szép számú közönségnek nem kellett csalódnia. Alig néhány napja például még ellenfélként küzdött meg egymással a pécsi Nick Williams és a szombathelyi Kazlauskas – most olyan összjátékot mutattak be, mintha évek óta együtt játszanának. De villogott a dombóvári különítmény is, English és Mills a hódmezővásárhelyi Freemannel kiegészülve egy pillanatra sem engedte, hogy alább hagyjon a lendület. És nem is hagyott: este kilenckor, amikor az egész napos program véget ért, csupa jókedvű embert lehetett látni a pécsi sportcsarnokban.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] A végén mindenki összeáll egy képpé
[/caption]

Női Válogatott - All Star 98-82 (20-18, 20-26, 26-18, 32-20)
Legjobb dobók: Honti 15, Vajda, Iványi 13-13, Fegyverneky 10, ill. Varga Zs. 14, Gorbunova, Branzova, Podrug 12-12.

Férfi Válogatott - All Star 110-92 (23-22, 23-23, 24-20, 31-27)
Legjobb dobók: Fodor M. 18, Bencze 17, Simon B., Horváth Z. 14-14, ill. Sitku 17, Kelley, Mills 16-16

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!