Sport

2009.06.02. 09:24

Kosárlabdadöntő: mindenképpen győzni kell az Atomerőmű ellen

Sorsdöntő összecsapásra készül Pécsi VSK-Pannonpower csapata, hiszen a Paks elleni harmadik meccsen győzniük kell, ha nem akarnak búcsúzni a bajnoki reményektől. A szurkolók tábora a bama.hu segítségével is erősödik: 6x2 jegyet sorsoltunk ki a ma esti meccsre, amit a helyszínről közvetítünk.

FZ

A bama.hu olvasói közül hatan biztosan ott lesznek a sorsdöntő mérkőzésen, a játékunkra felajánlott 6 darab 2 személyes belépőt az alábbi szerencsések nyerték:

kerti_m, fruzsi18, robi21074, zolab79, hormi66, magnezium

A jegyeket ma (június 2., kedd.) 12 és 18 óra között lehet átvenni a bama.hu szerkesztőségében. Cím: Dunántúli Napló székház, Pécs, Engel J. u. 8.
A nyerteseknek gratulálunk, a meccshez jó szórakozást kívánunk!

A játék oldala itt érhető el.

Győzni kell este az Atomerőmű ellen!

Szögezzük le: 2-0-ás hátrányból fordítani egy három győzelemig tartó párharcban nem könnyű feladat. Akkor meg különösen nem, ha a férfi kosárlabda-bajnoki döntő összecsapásairól beszélünk. S ha mindehhez még hozzávesszük, hogy az a csapat, amely ellen remekelni kellene, most éppen a legjobb a bajnokságban, akkor máris csak egy paraszthajszálnyira vagyunk a „lehetetlen küldetés” kategóriájától.

A pécsi kosárlabdacsapat azonban éppen az ilyen szituációkat szereti. Dénesék az alapszakasz utolsó meccsein, illetve a kupadöntőn már megmutatták: a nagy tét nem nyomja agyon őket, sőt, akkor játszanak igazán jól, ha a „győzelem vagy halál” jelszó érvényesül. Márpedig ma pontosan erről lesz szó: amennyiben nem tudja az öszszes tartalékát mozgósítani a pécsi csapat, akkor nem marad más hátra, mint este nyolc óra tájban gratulálni a Paks újabb bajnoki elsőségéhez – és ezüstéremmel a nyakban elbúcsúzni a 2008/2009-es idénytől.

A csapat készen áll – nekünk pedig mindössze egy feladatunk van: elfoglalni helyünket a Lauber Dezső Sportcsarnokban, és az utolsó másodpercig hajtva a csapatot, kiszurkolni a PVSK-győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!