Sport

2011.10.16. 09:48

Kézilabda: hazai pályán simán verte a Tata a pécsieket

A VarioAuto Pécs KC férfi kézilabdacsapata elsősorban középen mondott csődöt, a Tatának így könnyű dolga volt, 26-24-re győzött.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

Úgy tűnik, ennél a két csapatnál a hazai pálya sokat számít. Nemrég a pécsiek otthon simán verték a Tatát, most viszont a házigazdák vezettek végig, s a vendégek győzelmére nem volt túl sok esély. A második félidőben ugyan egyszer fordított Németh Attila együttese, de a játéka nem javult fel kellően. Elsősorban középen mondott csődöt a pécsi védekezés, ezért a Tata sok könnyű gólt dobhatott beállóból és átlövésből.

Tata – VarioAuto Pécs KC 26-24 (15-12)

Budapest Bank férfi kézilabdaliga. Tatabánya, 200 néző. V.: Baranyai, Szloska.
Tata: MELHARDT – KANYÓ BALÁZS 6, Kanyó Bence 2, SZÁM 7, Lengyel 2, Hódi 2, KISS Á. 6. Csere: Czérna (k), Hegedüs 1, Sütő, Bognár, Hajdú Tamás, Benis, Lehőcz, Vadász, Varga. Edző: Kanyó Antal.
VarioAuto Pécs KC: Hudák – PAPP M. 6, Frey T. 4, Grünfelder 6, Kekezovics 5, Vajda 2, Kurbely. Csere: Bősz (k), Szabó T., Wéber 1, Szakcsi, Lévay, Király, Szomor, Hajdú Tamás, Győri. Edző: Németh Attila.

Németh Attila: – Ezen a mérkőzésen nem érdemeltünk győzelmet, gyengén és irracionálisan játszottunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!