Sport

2012.07.24. 18:28

Rátgéber nem áll a PTE-PEAC mögött

Különféle mendemondák terjengenek arról, hogy Rátgéber László áll a háttérben a PTE-­PEAC női kosárlabda-csapatánál. Ezt a szakvezető cáfolta.

DN

– NEM szeretnék nyilatkozni ebben az ügyben, mivel nem rendelkezem naprakész információkkal, ugyanis nem vagyok benne a döntési folyamatban. A férfiválogatottnál a szövetségi kapitányi feladat minden időmet elveszi. Egy biztos: aki a női kosárlabdát szeretné felépíteni Pécsett és számít rám, annak segítséget nyújtok. Úgy tudom, lesz NB I. A csoportos női csapata Pécsnek.

RÁTGÉBER HOZZÁTETTE: beszélt Mészáros Zalánnal, a PTE-­PEAC női kosarasok ügyvezetőjével, aki azt mondta neki, hogy az egyetemisták szakosztályánál hamarosan sajtóközleményben hozzák nyilvánosságra a legfrissebb híreket.

– A bejelentést én is várom, és kíváncsi vagyok rá. Éppen azért addig nem akarok kiszivárogtatni semmit – jegyezte meg Rátgéber.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!