Sport

2013.09.26. 15:30

A vízilabda-válogatott árveréssel segít Fűzy Ákos családján

Fűzy Ákos barátai és sporttársai újabb lehetőségeket teremtettek a mesteredző családjának megsegítésére. A férfi vízilabda-válogatott egy dedikált vízilabdát ajánlott fel, és egy külön számla is nyílt az adományoknak.

bama.hu, fotó: Rébay Viktor

-------------------------------------------------------------------
A licit állása (október 10. 16:55): 200.000 Ft
-------------------------------------------------------------------

A tragikusan elhunyt Fűzy Ákos családjának a világbajnok magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai egy dedikált vízilabdát ajánlottak fel, amit Szívós Márton hozott Pécsre a mesteredző emlékére rendezett kosárlabdatornára. Az árverésre bocsátott labdáért befolyt összeg teljes egészében Fűzy Ákos családját illet. Licitálni október 10-én éjfélig lehet, a felajánlott összeget az [email protected] e-mail címre várják az árverés szervezői. A licitálás aktuális állásáról a bama.hu is folyamatosan, naponta beszámol.

Fűzy Ákos ötvenedik születésnapjáig, november 28-áig él az a nemes célra létrehozott alszámla is, melyre olyan magánszemélyek és cégek felajánlásait várják, akik szeretnének segíteni Ákos családján: Kosárlabda Akadémia Sport Kft. "Fűzy Ákos családjának megsegítésére" 11731001-20702735.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!