Sport

2016.08.12. 14:50

Siófokra látogat vasárnap a Puskás Akadémiát legyőző Kozármisleny

Nagy volt az öröm szerda este a Kozármisleny együttesénél, ami persze nem is csoda, hiszen hátrányból sikerült fordítani a Puskás Akadémia ellen Lantoséknak.

Szakács M.

Megvan tehát az első győzelem az NB II.-ben, így önbizalommal telve utazhatnak a baranyaiak vasárnap Siófokra. Ott viszont egészen biztosan nem lesz könnyű dolga a Mislenynek, hiszen akárcsak a Puskás, a Balaton-parti csapat is az élmezőnybe vágyik, akár a feljutó helyekre is esélyes lehet a szezon végén.

– A Siófok nagyon masszív együttes – jelentette ki a Kozármisleny edzője, Németh Zsolt. – Tavalyhoz képest szinte nem is változott a kerete, inkább egy-két poszton még erősödött is. Jól is kezdte a szezont, hiszen a Vácot és a Mosonmagyaróvárt is legyőzte, és otthon nagyon erős csapat.
Teljes kerettel sem lenne tehát könnyű dolga a Mislenynek, úgy meg aztán pláne, hogy Wittrédi Dávid továbbra is maródi, rá még mindig nem számíthat a szakmai stáb.

– Nincs eddig nagy szerencsénk ezen a téren – utalt a hiányzókra Németh. – Az első fordulóban egy kiállítás és Wittrédi sérülése, a Mosonmagyaróvár ellen pedig Marko Dinjar és Racskó Roland sérült meg. Ugyanakkor nincs baj, hiszen 19 játékos alkotja a keretet, minden kiesőt képesek vagyunk pótolni. Ráadásul eddig a fiatalok is jól teljesítettek, a Puskás ellen a Racskó helyére beálló Gubacsi Zoltán is remek teljesítményt nyújtott. A legtöbb klubnál úgy gondolkoznak a "fiatal szabály" kapcsán, hogy a pályára kerülő ifjú játékosok minél kevesebbet vegyenek el a csapatteljesítményből. Nálunk eddig ez egészen máshogy néz ki, hiszen aki lehetőséget kapott az nemhogy elvett, inkább hozzátett az eredményeinkhez. Nem tartok tehát attól, hogy pár alapember kiesése miatt összezuhannák. Aki pályára lép, az oda fogja tenni magát. A Puskás ellen is lehittük, hogy fordíthatunk és sikerült is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!