Sport

2016.12.11. 08:48

Az éllovas PEAC-Pécs vasárnap a ZTE-t fogadja

Nagyon jól néz ki a PEAC-Pécs neve mellett, hogy a hét győzelem után csak egy vereség szerepel a tabellán – az a cél, hogy vasárnap este csak a sikerek száma nőjön, az egyes pedig ne görbüljön meg.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

A törökországi Európa-kupa-mérkőzésen alaposan megrángatták az oroszlán bajszát Borisz Maljkovics tanítványai – bizony megérdemelték volna a győzelmet. Sajnos elmaradt (egyetlen ponttal kaptak csak ki), most vasárnap (18.00) azonban mindenképpen be kell húzniuk a hazai bajnokijukat.

Zele Dorináék a Zalaegerszeget fogadják, s első ránézésre ez bizony egy kötelező feladatnak tűnik: a tabella éllovasától igenis elvárható, hogy megverjen otthon egy középcsapatot. Ugyanakkor nagyon valószínű, hogy nem lesz ez egy sétagalopp. A pécsiek szerdán még a Bellona AGÜ vendégeként adtak ki magukból mindent, most pedig ismét csúcsformában kell pörögniük. Ráadásul bár a leendő vendégek háromszor már kikaptak, a PINKK-et idegenben elég magabiztosan meg tudták verni, vagyis nem árt velük vigyázni – jól jöhet tehát a szurkolók segítsége a PEAC-Pécsnek.

Plüsst a pályára!

A PEAC-Pécs vezetősége kéri szurkolói segítségét a „Dobj egy plüsst a pályára!” akcióhoz, amely nagyon népszerű. Szeretnék, ha a vasárnapi bajnokira minél több plüssjátékot hoznának magukkal, amelyeket a nagyszünetben a pályára dobhatnak – az ajándék a PTE Gyermekgyógyászati Klinikáján lévő gyerekekhez kerül.

Túl az ezrediken

A legutóbbi mérkőzésen, a szerdai Európa-kupa-meccsen Raksányi Krisztina hat pontot szerzett Törökországban. Önmagában ez nem lenne nagy durranás, mégis van jelentősége: ezekkel a pontokkal érte el és lépte túl az ezerpontos határt, most 1001-nél tart a klub színeiben, s ezzel ő a csúcstartó. Várjuk a kétezrediket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!