Sport

2015.01.13. 19:02

Az új tulajdonos kirúgta Kaposvárról Márton Gábort

A tavaly még a PMFC-t irányító, és azzal remek eredményt elérő Mártonnak nem úgy sikerült az őszi szezon, mint ahogyan azt elképzelte.

Sz. M. (Dunántúli Napló)

Ahogyan azt már az előző év végén is hallani lehetett, a Kaposvári Rákóczi NB II.-es labdarúgócsapatánál a közelmúltban színre lépő új tulajdonos, Sólyom Sándor nem tart igényt a továbbiakban Márton Gábor vezetőedző munkájára.

A tavaly még a PMFC-t irányító, és azzal remek eredményt elérő Mártonnak nem úgy sikerült az őszi szezon, mint ahogyan azt elképzelte. Bár a kaposvári kiesés után új csapatot kellett építenie az edzőnek, a tizenöt forduló alatt szerzett tizenhat pont és a tabellán elfoglalt tizenkettedik hely után lehetett sejteni, hogy az új tulajdonos nem feltétlenül fogja marasztalni. A pécsi származású szakemberrel együtt a teljes stábja is távozik a klubtól, ahol a jövőben Tamási Zoltán, az Újpest korábbi védője látja el a vezetőedzői feladatokat.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!