Sport

2008.06.28. 16:49

Brazil focista is érkezik a PMFC-hez

Csütörtökön megkezdte a felkészülést, kedden pedig már mérkőzést játszik az Eszékkel a PMFC-Pécs Plaza NB II-es labdarúgócsapata. Vasárnap egy brazil támadó érkezik.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

A piros-feketék egyértelmű célja a következő szezonban a feljutás kivívása lesz, ennek megfelelően is kell majd megerősíteni a keretet. Egyelőre négy új játékosa van Nagy Tamás együttesének, Herbert Roland Tatabányáról, Finta Zoltán Kozármislenyből tért vissza, Megyesi Lászlót szintén Tatabányáról, Nagy Adriánt Ceglédről szerződtették. Az első gyakorláson rajtuk kívül is akadtak új futballisták, a felcsúti csatár, Ribi Roland, a szolnoki támadó, Domokos Imre, vagy például a legutóbb a Százhalombattában szereplő Tereánszky-Tóth Péter is Újmecsekalján edzett.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Sólyom Csaba (balra) és Herbert Roland a felnőttcsapat két kapusa (fotó: Löffler Péter)
[/caption]

– Az alapcsapat nagy része már megvan, főleg támadójátékosok hiányoznak még a keretből – mondta Nagy Tamás vezetőedző. – Vannak kiszemeltjeink, akiknek nem kell próbajátékon bizonyítaniuk, de vasárnap érkezik majd például egy brazil támadó a szlovén első osztályból, megnézzük, mire képes. Berdó Balázst is hívtam, hogy jöjjön vissza hozzánk, hétfőn ad választ. A bajnokság augusztus 9-én kezdődik, addig napi két edzéssel készülünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!