Sport

2016.11.20. 14:52

Hazai pályán kapott ki a Komló

Sajnos nem sikerült megnyernie idei utolsó hazai bajnokiját a Sport36-Komló férfi kézilabdacsapatának, pedig olyan ellenfelet fogadott, amellyel szemben Kilvinger Bálint együttese volt az esélyes.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

A Budakalász az élvonal újonca, a meccs előtt ugyanannyi pontja (8) volt, mint a házigazdáknak, akik saját otthonukban, lelkes szurkolóik támogatásával rendszerint győzni szoktak – most nem jött össze. A vendégek az első félidőben ötgólos előnyt harcoltak ki, amit ugyan a szünet után egyre is lecsökkentettek a komlóiak, de végül pont nélkül maradtak.

– Gratulálok a Budakalásznak, mert jól játszottak, nagy csatára késztettek minket, s ebben mi alulmaradtunk – mondta Kilvinger Bálint, a komlóiak vezetőedzője. – Sajnos voltak hiányzóink: Ante Granics és Nagy Zoltán is sérüléssel bajlódott. Emellett sajnos túl sok hibával játszottunk ahhoz, hogy ezt a mérkőzést meg tudjuk nyerni. A második félidőben voltak olyan időszakok, amikor kiegyenlíthettünk volna, de nem sikerült utolérni a Budakalászt. Szurkolóink támogatásával nem adtuk fel, végig küzdöttünk, a végén próbáltunk kockáztatni, de ez sem hozott eredményt.

Sport36-Komló–Budakalász 22-27 (11-16)
Férfi kézilabda NB I. Komló, 800 néző. V.: Hargitai, Markó.
Sport36-Komló: SELYMES – GEBHARDT 3, OBRADOVICS 4, Trkulja, MARKOVICS 5/1, Jerkovics 3, Szögi. Csere: Szöllősi 2, Kékesi, Pethő, Bujtár, Wéber 2, Sunajko, Marcsek. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.
Budakalász: Tamási – TÓTH Á. 6, Semikov 2, KONCZ 5, Mazák 3, Sutka 2/2, BOHÁCS 6. Csere: VÁCZI (kapus), CZINA, Nagy, Parrondo 2, Völker 1, Rédai. Vezetőedző: Horváth Attila.

További eredmény: Gyöngyös–Eger 21-21

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!