Sport

2011.10.28. 15:18

Megjött az első részlet az FTC-től

A Kozármisleny FC-vel kapcsolatos a hír, hogy megérkezett az első részlet, amelyet a Ferencváros erre a hétre ígért.

H.L. (Dunántúli Napló)

Mint ismeretes, a baranyai klub felszámolási eljárást kezdeményezett a Ferencváros Labdarúgó ZRt. ellen (és arról már jogerős bírósági ítélet van), mert a zöld-fehérek tartoznak nekik Mester Tamás kapus körülbelül ötmillió forintos átigazolási díjával.

– Három részletben jelezték a kifizetést, az első már itt van, a másik kettő novemberben és decemberben esedékes – mondta  Feleki Attila, a kozármislenyiek sportegyesületi elnöke.


A ferencvárosiak kérésére vasárnapról szombatra hozták előre az FTC – Kozármisleny NB II-es labdarúgó-mérkőzést. A zöld-fehérek az ötödik, a baranyaiak a harmadik helyen állnak a bajnokságban. 

Péntek délben még nem volt végleges a Kozármisleny összeállítása, amelyet Márton Gábor vezetőedző több kérdőjellel adott meg: Sólyom – Fodor, Balaskó, Fellai, Kiss M. vagy Vég – Ato vagy Eszlátyi, Kovács T. vagy Nagy E., Andruskó, Rácz – Godslove, Koller.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!