Sport

2007.03.17. 08:30

Nem félnek a zalai kupavisszavágótól

Zalaegerszeg-Pécs | Magyar Kupa-visszavágót játszik vasárnap a zalai megyeszékhelyen a PVSK-Expo Center Pécs férfi kosárlabda-csapata. Sok gondja nem lesz a továbbjutással, mert az első meccsen szerdán Pécsett 35 pontos előnyt szerzett.

H. L. (Dunántúli Napló)

Ennek ellenére Völgyi Péter, a pécsiek vezetőedzője óva int mindenkit az elbizakodottságtól. Arra hívja fel a figyelmet, hogy a zalaegerszegiek néha képesek nagyobb különbségű hazai győzelemre, mint például a Falco ellen. Szerinte három dologra kell odafigyelniük.
– Ha az első és a második negyedben meg tudjuk akadályozni a gyors kosaraikat, és odafigyelünk a triplakísérleteikre, amelyekkel szeretnék ledolgozni hátrányukat, akkor nem lehet különösebb gond. Ehhez hozzá jön, hogy várhatóan zónavédekezésre térnek majd át.

A szakvezető reméli, az eredmény úgy alakul majd, hogy csapatában mindenki játéklehetőséghez jut, és a hajrában pihentetheti a kulcsembereit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!