Sport

2006.01.26. 10:00

Szép szál szerb csatárok

Pécs | Akinek a kovácstelepi pályákon megszokott széltől felfokozott csontig hatoló hideg még nem vette volna el a kedvét a futballmeccs-nézéstől, megtette azt a látott játék. A PMFC a Paksot fogadta, s a szurkolók nyilván Keszei Ferenc együttesétől vártak szép megmozdulásokat, de ebből kevés valósult meg.

K. Mayer András - Dunántúli Napló

Az NB I-es piros-feketék lassabban mozogtak az élvonalba vágyakozó, és az NB II. élén álló tolnai vendégeknél, akik többször is tesztelték a pécsi védősort – volt amikor a kapufa mentette meg Sólyom kapust a góltól, Buzás szabadrúgása után azonban a hálóban landolt a labda.

A PMFC-ben két külföldi is végigjátszotta a mérkőzést, a csatársor a szerb Radivoj Jevdjovicsból és Goran Vujicsból állt. Szép szál legények, az elsőre kiderült, azt viszont nehéz lett volna megállapítani Keszei Ferenc hidegtől összehúzott szemeiből, hogy a vezetőedző mennyire volt elégedett velük. Maradéktalanul biztosan nem.

Mészáros János ügyvezető igazgatótól megtudtuk, a bosnyák Mahalbasics Zumbult, és a szerb Jevdjovicsot valószínűleg a napokban leigazolják. A január 29-én kezdődő horvátországi edzőtáborba már mindenképpen teljes kerettel utaznak.

PMFC – Paks 0-1 (0-1)

PMFC: Sólyom – Schindler, Dienes, Bajúsz, Kulcsár – Berdó, Lantos, Balaskó, Kalina – Jevdjovics, Jurics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!