Sport

2016.03.12. 17:02

Tizenegy gólt lőtt a PMFC a Szigetvárnak

Várható volt, hogy simán győz a PMFC a sereghajtó Szigetvár ellen, de arra azért valószínűleg kevesen számítottak, hogy alig győzik majd számolni a gólokat.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

A piros-feketék az első félidőben már hatnál tartottak, jellemző a két csapat közötti szakadéknyi különbségre, hogy Tóth Adrián az 5. és a 6. percben is betalált, a 11.-ben pedig már 0-3 volt, mert Kónya Dávid is bevette a szigetváriak kapuját. A második félidőben folytatódott az „öldöklés”, a PMFC továbbra is óriási fölényben volt, s végül tíz gólos különbséggel nyert. Horváth Lajos együttesétől legalább egy becsületgólra futotta, Mesa talált a Sólyomot váltó Ipacs kapujába.

Szigetvár–PMFC 1-11 (0-6)
Labdarúgó megyei I. osztály, 18. forduló, Kétújfalu.
V.: Horváth Gy.
Szigetvár: Czerula – Berbás, Fomumbod, Farkas, Kräutner – Hajdu (Vig, a szünetben), Mesa, Ato, Fazekas – Kovács P., Orbán (Zsalakovics, 77.). Vezetőedző: Horváth Lajos.
PMFC: Sólyom (Ipacs, 67.) – Kónya K., Fekete, Erőss (Kiss P., a szünetben), Jeránt – Horvát, Turi – Kónya D., Horváth V. (Loch, 67.), Schmidt (Bodor, 58.) – Tóth A. (Hadobás, 30.). Vezetőedző: Márton Gábor.
Gólszerzők: Mesa (75.), ill. Tóth A. (5., 6.), Kónya D. (11.), Fekete (31., 41.), Hadobás (32., 64., 73. – 11-esből), Bodor (68.), Kiss P. (80.), Kónya K. (82.).

További eredmények a megyei I. osztályban:
Pécsvárad–Sellye 2-4, Szászvár–Szederkény 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!