Tündérszépek szépségverseny

2022.01.15. 20:35

A Tündérszépek megyei fordulójának oszlopos zsűritagjával, Trubics Zoránnal beszélgettünk

Elstartolt a Mediaworks Hungary Zrt. szépségversenyének új évada, hogy 2022-ben ismét egy gyönyörű hölgy fejére kerülhessen a korona. De ne szaladjunk ennyire előre, jelenleg a megyei fordulókba lehet nevezni, hogy onnan a regionális, majd az országos döntőbe kerüljenek a szépségek. Harminc lánynak van lehetősége arra, hogy bemutatkozzon portálunkon akár saját, akár általunk készített fotósorozatával, hogy aztán a helyi zsűri három lányt kiválasszon. Egyik zsűritagunk idén sem más, mint Trubics Zorán rendezvényszervező. Pályafutása alatt számtalan koncertet, rendezvényt szervezett már, segítő csapata pedig mindig szebbnél szebb hosztesz lányokból állt. Ha valaki, akkor ő ért a gyönyörű hölgyekhez!

BZS

- Kezdjük az alapoknál: mitől szép egy nő?

- A szépség egy nagyon összetett dolog. Egy része nyilván adottság, viszont a másik részéért igenis meg lehet dolgozni. Bárki elmondhatja, a külső és a belső kisugárzás rögtön szemet szúr mindenkinek, nemtől függetlenül. Nekem az első amit megnézek, az a szem. A szem a lélek tükre, szokták is mondani. A tekintetben ott van az ember személyisége, és persze ehhez egy kedves, ápolt mosoly elengedhetetlen. Igazából mindenkinek többet kéne mosolyogni! Fontos persze az arányos testalkat, de leginkább az, hogy legyen a hölgynek egy kiállása. Jelen legyen a színpadon. Kell egy egészséges önbizalom, hogy élje meg a nőiségét. Mert a női nem egy igazi csoda. És ami még kiemelten fontos, hogy szépen, ügyesen tudjon kommunikálni. Akiben ez mind megvan, az már önmagában győztes.

- Sokadik alkalommal vállalod el a zsűri szerepét ebben a versenyben. Mik a tapasztalatok?

- Én nagyon szeretem ezt a versenyt. Sok szépségverseny van, de ez igényes, jól szervezett verseny, sajnos nem mindegyikről mondható ez el. A Tündérszépek tartja fenn a szépségversenyek nívóját az országban, és szerintem ez fontos, mert szomorú lenne, ha kikopna ez a megmérettetés. A lányokat akikkel dolgozom általában már úgy választom ki, hogy látom valahol őket, valahol már megmutatták magukat. Jó ha van lehetősége a csajoknak bemutatkozni, és ilyen tapasztalatokat szerezni. Önbizalmat ad nekik, ezt pedig kamatoztatni tudják az élet minden területén.

- Az előző széria baranyai döntőse is már a csapatod erősíti. Idén is nyitva tartod a szemed?

- Ó, én mindig! Vészi Pannával nagyon jó dolgozni, de ezt már akkor sejtettem mikor megláttam a bemutatkozását. Nagyon jó most a csapatom, és bízom benne, hogy mindig lesz utánpótlás.

 

Hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

 

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

 

Add meg magadnak a lehetőséget! Jelentkezz itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!