Múltidéző

2022.02.02. 11:30

Szép hagyományt őrzünk a szépségversenyek világában (GALÉRIA)

Baranya megyében is szép számmal felvonultak a lányok, akik bikiniben, estélyiben, de még meztelenül is megmutatták magukat.

Borsos Zsanett

A Miss Hungary mezőnyének tagjai 1994 nyaráról

Fotó: L.L.

Mit jelent ma egy szépségverseny? Manapság az interneten a közösségi médiában mutatják meg a hölgyek, hogy ki milyen szép. Persze a sminkecset már szinte divatjamúlt segédeszköz, a filter a befutó. A szépség pedig mindenkinek más, de azok, akik megélték azokat az éveket, amikor nem a telefonunkon csücsörítve kaptuk a pittyegő visszajelzéseket bájos tekintetünkre, el tudják mesélni, milyen az a bizsergető érzés, amikor egy alkalom van arra, hogy megmutassuk. Nem egy véletlenszerű szerda, amikor unalmában felkeni az ember lánya az új rúzst, és kicsit csücsörít egymagában. 

 

A nap, évente pár alkalommal, amire lázasan készül mindenki. Kuriózum annak aki nézi, annak aki szervezi, annak aki fellép. Az adrenalin az egekbe szökken, mert azon a napon kell jól állnia a hajnak, arra a napra kell formába hozni a testet, és ott jön el a nagy lehetőség, amikor meg lehet mutatni. Meg lehet mutatni azt, amire sokan irigyek, ezért nem merünk büszkék lenni rá. A nőiség összetett. Egy része valóban genetika, de egy finom ételhez sem elég a tökéletes alapanyag. Tudni kell vele dolgozni. 

 

Kell az önkritika, a kitartás, hogy formában maradjon az a csoda, amit emberi testnek hívunk. Régen nem volt ennyi kence, fogyasztó teák garmadája, és a plasztikai sebészet gyerekcipőben járt. De van valami, ami a legfontosabb. Amit sohasem fog visszaadni semmilyen képszerkesztő. A személyes kisugárzás. Ami nem csak egy adomány, mint a hosszú combok. A kisugárzást a személyiség teszi azzá, ami. Mert nem az kedves aki szép, hanem az a szép, aki kedves. 

 

Ezt az érzést élheted most át a Mediaworks Hungary Zrt. országos szépségversenyével. Jelentkezz ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!