Horgászverseny

2018.08.12. 15:30

Az első fél órában jött a legnagyobb

Zsíros Krisztina

Hajdúszoboszló, 2017. december 14. Veselényi Attila halászmester elszállításhoz készíti elõ a piaci halat. A hajdúszoboszlói Bocskai Halászati kft két hetes kampánnyal, szükség esetén napi 10 tonnányi kiemeléssel igyekszik kielégíteni a karácsonyi vásárlói halszükségletet. Ilyenkor az éves értékesítés negyede kerül piacra, pontyból, busából, amurból, kárászból és harcsából. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Első alkalommal rendezte meg a Kovácshidai BCM Horgászegyesület a One Night elnevezésű horgászversenyét a hétvégén a Szödönyi tavon. A meleg ellenére jól sikerült nap, a tizenhét egyéni indulónak összesen harmincegy pontyot és amurt sikerült zsákmányolnia, mindösszesen 122,29 kilogramm összsúlyban. Ezek közül 3 nagy testű 10 kilogramm feletti pontyot is sikerült mérlegelni.

A versenyt Paksy Krisztián duplán is megnyerte, hiszen nemcsak kifogott összsúlyban érte el a legjobb eredményt, hanem a legnagyobb hal is az ő horgára akadt – már a verseny első fél órájában egy 15,04 kilogrammos pontyot fogott. A második Montag Péter, a harmadik Kovács Tibor lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!