fejlesztés

2018.09.08. 18:30

Sporteszköz támogatást kapott a komlói iskola

A Magyar Diáksport Szövetség sportszercsomagokat ad át az érintett intézményeknek.

W. K.

Ötmillió forintos sporteszköz-támogatást vehetett át a tanévnyitóval egybekötve a Pécsi Szakképzési Centrum komlói intézménye – mint ismeretes, az év elején már kapott a iskola foci-, kézi- és kosárlabdákat, ugrálóköteleket, futballkapukat és pulzusmérő órákat is tartalmazó csomagot a Magyar Diáksport Szövetség képviselőjétől. A projekt most a második szakaszába lépett, melynek során újabb eszköztámogatás érkezett.

A Magyar Diáksport Szövetség a 2017/2018. tanévben kezdte meg a „Tehetséggondozás sport által” című európai uniós kiemelt projekt keretében megvalósuló klaszter alprojekt előkészítését. Ennek során a szövetség hat iskola – köztük a komlói – bevonásával igyekezett feltárni a valós képet az intézményekben, és felvázolni a sportolási, és az ezekhez kacsolódó szakmai, szervezési együttműködési lehetőségeket. A projekt most a megvalósítás fázisába lépett, ennek első elemeként a Magyar Diáksport Szövetség ismét sportszercsomagokat ad át az érintett intézményeknek. Az iskolák digitális eszközöket is kapnak, amelyek segítik a fittségi méréseket, adatkezeléseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!