Tenisz

2018.09.11. 16:40

Sütő János egyéniben és párosban is győzött

Ismét nagyon színvonalas mérkőzéseket hozott, de ami talán még ennél is fontosabb, a megszokott remek, baráti hangulatban zajlott a Pécs Városi Tenisz Club pályáin a Brand Slam-sorozat aktuális állomása, a Schneider Autóház BMW Open.

K. Mayer A.

dav

A résztvevők láthatóan nagyon élvezték a nagy csatákat, aki sokáig jutott, az alaposan kitikkadt, de a jókedv ennek ellenére mindenkinél megmaradt a verseny zárásáig.

– Valóban mindenki nagyon élvezte a versenyt, amelyen bizony elég sok szoros meccset láthattunk – mondta lapunknak ifjabb Simon István, a PVTC elnöke. – Akadtak meglepetések is: férfi egyéniben a favoritnak számító Magyar Attilát például a negyeddöntőben szupertiebreakben legyőzte Kiss Krisztián, Fülöp Csaba pedig élt a lehetőséggel, s megnyerte ezt a kategóriát. Párosban a papírforma érvényesült, győzött a Sütő János–Magyar Attila kettős, és az ötven felettiek egyéni kategóriájában is az erőviszonyoknak megfelelő eredmény született, Sütő végzett az első helyen.

Az eredmények

Férfi páros: 1. Sütő János–Magyar Attila, 2. Kiss Krisztián–Ömböli Tamás, 3. Gelb Gábor–Péter Péter és Fődi Tamás–Máté József.

Férfi egyéni: 1. Fülöp Csaba, 2. Kiss Krisztián, 3. Knipl Zoltán és Molnár Kristóf.

Férfi egyéni +50: 1. Sütő János, 2. dr. Falusy Gábor, 3. Vigh Sándor és Gelb Gábor.

Férfi páros vigaszág: 1. Tonk István–Baranyai Zoltán, 2. dr. Falusy Gábor–Patkó Balázs, 3. Csikós János–Csikós Ervin és Simon Mihály–Kolbert Imre.

Férfi egyéni vigaszág: 1. Patkó Péter, 2. Hautzinger Zoltán, 3. Ömböli Tamás és Vörös Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában