Majd megszokják a főtéren is, hogy úgy randa ahogy van a Nick-udvar?

Bóka Máté

Tudjuk, hogy szerintük ennek semmi értelme, mert alig lehet belőle a haveroknak visszaosztani, mert hát egy tisztasági festésen nem nagyon van mit már lecsípni. Inkább nincs is értelme ezzel foglalkozni. 

Jó’ van az úgy, ahogy van. 

Majd megszokják a főtéren is, hogy úgy randa ahogy van a Nick-udvar, a sajtónak meg nem válaszolunk, helyette munkaidőben posztolgatunk valami orbánozást, azzal lehet tovább vakítani a maradék híveinket.

Pénz erre van, meg zsíros megbízásokat kapó tanácsadók, ügyvédek sorára, akik csatasorban állnak markukat tartva, amikor harcosan kell feljelentgetni civileket, lejáratni a kritikusok családtagjait, idős magánszemélyek, nyugdíjas házaspárok zsebében turkálni a pécsi Polgármesteri Hivatal nevében, Péterffy Attila polgármester jóváhagyásával. 

Nekünk, pécsieknek, azoknak, akik nem csak jelzőként használják Pécs nevét a politikai hacacáréjukhoz, viszont ez egyáltalán nem fontos, mert nekünk az számítana, hogyha – mint anno a falusi házak tisztasági festésénél – észszerűen gondolkodva, jó gazda módjára, legalább a külcsínre adnának, hiszen a Nick-udvarnál is valójában a város pénzügyi lehetőségeihez képest apró dologról lenne szó. De tudjuk, hogy szerintük ennek semmi értelme, mert alig lehet belőle a haveroknak visszaosztani...