Artvonal

2007.03.01. 15:05

Rendhagyó Szenes buli, kifestéssel egybekötve

Különleges bulit tart a Carbohtronic március ötödikén a Szenes klubban, több szempontból is. Egyrészt nem feltétlenül szokás egy bulira teljesen új kinézetet adni a Szenesnek, másrészt bár a Carbothronic részéről mind Petya, mind Szabi régi szeneses, több év után először lépnek fel itt közösen.

Violator

Az Open Air koncertjével, vetítéssel és breakbeat meg drum n'' bass szettel készül a Szenes klub március első hétfőjére. A vetítésért a Carbothronic művészeti csoport felel, és az est két DJ-je, Petya és Szabi is a csoport tagjai közül kerül ki.

A Carbothronic lényegében visszatér a Szenesbe, hiszen a csoportosulás olyannyira szorosan kötődik a klubhoz, hogy neve is a Szenes szóból származik. Emellett viszont az elmúlt négy évben Petyának és Szabinak nem volt közös bulija itt. A háttérben nem személyes ellentéteket kell keresni: egész egyszerűen a Carbothronic zenei profilja változott meg annyira, hogy nem fért bele a Szenes rockos, elsősorban élőzenére fókuszáló arculatába. Miután azonban a változatosság gyönyörködtet, no meg tényleg hosszú idő telt már el a Carbothronic legutóbbi szeneses ténykedése óta, a klub vezetése most úgy döntött, meghívja a gárdát.

Ez az együttműködés hosszabb távra szól, mint a jövő hétfő, abból a szempontból mindenképpen, hogy a klub egyben új kinézetet is nyer egy kifestés révén. Az egyelőre üresen árválkodó falfelületek lesznek dekorálva, és új kinézetet nyer a Szenes emblematikus bányásza is, amely ezek után a sötétben is mutatni fogja majd az utat. A Carbothronicnak, pontosabban Szabinak amúgy a mostani kinézethez is sok köze van, hiszen pár évvel ezelőtt az ő keze is benne volt a hely kidekorálásban. Az új dekor persze nem csak erre az estére szól, hanem elkíséri a Szenest a következő évek során is.

Az új kinézetre és a vizuális lehetőségek kihasználása a hétfői buli is nagyban épít majd, hiszen a Carbothronic gárdája a biztonságosság határain belül minél kevesebb világítást kíván használni és minél nagyobb teret szeretnének adni a vetítésnek, ahol saját videóik és animációik is előkerülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!